Matta ACRYLIC VALS 2332 Ornament beige

Ny produkt

mattans tjocklek: 13 mm

totalvikt: runt3,0 kg/m2

typ av garn: 100% acrylic

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

756,00kr inkl.


Datablad

MaterialAkryl
FormRektangulär
ModellAndra konstruktioner

Mer information

VALS akrylmattor - den perfekta lösningen för fans av elegans

Innan vi väljer den perfekta mattan för våra hus ställer vi ofta många frågor. Vilken matta ska du välja för att hålla den vacker i många år? Vilken produkt är bäst för personer som lider av allergier? Vilken produkt kombinerar hög kvalitet och vacker design? Det finns bara ett svar på alla dessa frågor - VALS akrylmatta.
ACRYL VALS kollektionen skapades för att introducera en touch av elegans, stil och prestige även i ett blygsamt rum. Vackra mönster och färger kan hushållsmedlemmarna njuta av i många år. Allt detta beror på att akryl är ett av de bästa och mest motståndskraftiga materialen som en matta kan göras av.
En akrylmatta är också den bästa lösningen för allergiker. Syntetiska akrylborst orsakar inte allergier. Täta borst absorberar inte damm inuti. Som ett resultat förblir det på det översta lagret av mattan, och dammsugning är tillräckligt för att bibehålla oklanderlig renhet. Det är också viktigt vid allergier, att kvalster, bakterier, mögel och svampar inte växer i akrylfibrer.

Karakteristiska egenskaper hos VALS akrylmattor:

- Dämpade färger understryker perfekt elegansen i varje interiör;
- Färgen på akrylfibrer är resistent mot blekning även när den utsätts för solljus - mattan kan placeras var som helst i huset, även nära fönstret;
- Hög kvalitet i kombination med hög motståndskraft hos materialet och dess flexibilitet gör denna produkt till en vacker dekoration i många år;
- Alla mattor från kollektionen är märkta med OEKO-TEX-certifikatet, vilket garanterar en säker sammansättning;
- Akrylmattor kan damma något i början - detta är en naturlig egenskap hos detta material. Vi försäkrar dig dock att det inte på något sätt är besvärande eller skadligt.


Kolla hur en akrylmatta från VALS kollektionen kommer att förändra ditt hem!

 

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Follow us on Facebook