Tvättmatta MOOD 71151011 modern - röd

Ny produkt

mattans tjocklek: 20 mm

totalvikt: runt 2,30 kg/m2

typ av garn: 100% polypropen

▪ mattan kan tvättas i maskin

förmågan att fritt klippa mattan på egen hand utan att slita

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

333,20kr inkl.


Datablad

MaterialPolypropen
FormRektangulär
ModellUtan mönster

Mer information

Mattor som är perfekta för tvätt- en bra lösning för alla interiörer.


MOOD mattor är ett vackert och mycket praktiskt komplement till alla interiörer. Det är en perfekt lösning för alla rum med högre smutsnivåer, t.ex. i hallen eller köket.
Smuts från smutsiga skor, mat eller husdjur kan tas bort mycket enkelt - genom att tvätta mattan i tvättmaskinen. En ytterligare fördel är möjligheten för efterföljande torkning i en torktumlare. Även efter många tvättar tappar inte mattan sin mjuka struktur, så du kan njuta av dess funktionalitet och vackra utseende under mycket lång tid.
Mattan är tillverkad av 100% polypropen, vilket möjliggör fullständig återvinning, och filtbottenlagret fungerar perfekt på alla typer av golv.
En mycket intressant lösning är också möjligheten att skära mattan i vilken form som helst utan att vara rädd för att skada mattan eller slita kanterna.

Mattor som kan tvättas i en tvättmaskin är ett utmärkt val för människor som vill kombinera estetiskt utseende med oklanderlig renlighet. Det enkla att rengöra dem sparar tid, vilket kan användas på många andra, trevligare sätt.

Letar du efter en produkt som kommer att vara en vacker och praktisk dekoration i din inredning? Se till att kolla in mattorna från MOOD kollektionen!

 

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Follow us on Facebook