Matta ECO SISAL MOROC 22314 romber, sicksack, boho fringe - strukturell beige / grädde

Ny produkt

mattans tjocklek: 5mm & 15 mm

totalvikt: runt 1,85 kg/m2

typ av garn: 100% bomull

återvunnen

tvättas i maskin upp till 30 grader

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

378,00kr inkl.


Datablad

MaterialBomull
FormRektangulär
ModellGeometri

Mer information

Ekologisk matta - återvunnen bomull

Mattan är en av interiörtillbehören som värmer upp atmosfären och är estetiskt tilltalande för våra ögon. Sedan vår livsstil började förändras väljer vi det som är bäst för vår hälsa och vårt välbefinnande, det är därför fler och fler kunder väljer en ekologisk matta. Denna lösning är miljövänlig och personer med allergier behöver inte oroa sig för sina hälsoproblem. Det är också mycket viktigt att den kan användas var du vill.

En naturlig matta för ditt hem

Att välja en kvalitetsmatta för hemmet har många positiva aspekter. En ekologisk matta har många fördelar som bör beaktas när man väljer en modell som passar dig. Först och främst är de:

- återvunna bomullsmattor: det är en ekoprodukt, perfekt för dem som hatar konstgjorda avfall och älskar naturprodukter;
- kan tvättas i en tvättmaskin i 30 grader, vilket är väldigt bekvämt, eftersom du inte behöver oroa dig för att mattan blir smutsig snabbt, den kan uppdateras när som helst
- utomhusmattor som kan användas på balkongen eller terrassen. Våra produkter är inte rädda för förändrade väderförhållanden.

Våra mattor av återvunnen bomull kan placeras i princip var som helst. I vardagsrummet, barnrummet och sovrummet. De har två nivåer av fibrer som smälter vackert med varandra. Kontrasterande färger gör att du kan värma upp auren i ditt hemrum.

 

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Follow us on Facebook