Flokati ULL cirkel

Ny produkt

mattans tjocklek:+/- 40 mm

typ av garn: 100% ull

ursprungsland: Grekland

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

504,00kr inkl.


Datablad

MaterialUll
FormRunt
ModellUtan mönster

Mer information

Flokati är traditionella grekiska textilier ... fluffiga mattor och överkast som har varit kända i Medelhavsländerna i flera år. Numera finns det inget som hindrar dessa unika produkter från att visas i ditt interiör.
I vår webbutik, speciellt för våra kunder, har vi förberett en unik ullflockett, ett överkast, en naturlig vit och grå rut.
Vi uppmuntrar dig redan att köpa dessa produkter, för det är verkligen svårt att ignorera dem.
Varför är det värt att välja vår ullflokati?
Kopian som du kan köpa är en helt ny produkt och tillverkad av bästa möjliga ull, vilket garanterar dess långa livslängd och stor användarkomfort.
Flokati kan ordnas i form av en matta, men det är också ett bra lock för en säng, fåtölj eller soffa. Användningen av ett överkast är inte bara en utmärkt dekor, utan också ett utmärkt skydd för en säng eller fåtölj mot överdriven dammansamling på deras yta.
Den höga kvaliteten, den höga användarkomforten och den vackra ytan hos den här modellen har den extra fördelen med praktiskt taget problemfri rengöring. För den vård som erbjuds i vår Flokati-butik behöver du bara en dammsugare eller en lätt fuktad trasa.
Mattan finns i form av en rektangel och en cirkel i två färgvarianter - vit och grå, så den kommer att vara ett perfekt komplement till både traditionella och moderna rum. Vi rekommenderar dig att köpa.

3 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Follow us on Facebook