Filter
Färg
storlek
Bredd - löpare
Rengör Visa

Information

Vägg till Vägg Mattor

Det finns 922 produkter.

Vi inbjuder dig att lära känna det breda utbudet av färdiga storlekar av inredda mattor i Vägg till Vägg. Vi erbjuder mattor i olika utföranden och färger. De är lämpliga för hus eller lägenheter samt företag och institutioner. Fördelarna med sådana produkter är enkelhet...

Vi inbjuder dig att lära känna det breda utbudet av färdiga storlekar av inredda mattor i Vägg till Vägg. Vi erbjuder mattor i olika utföranden och färger. De är lämpliga för hus eller lägenheter samt företag och institutioner. Fördelarna med sådana produkter är enkelhet och snabbhet att lägga sådant material på golvet. Tack vare användningen av modern teknik absorberar inte våra mattbeläggningar stora mängder kvalster och är lätta att rengöra. Inredda mattor är ett intressant alternativ till sovrum, barnrum, restauranger och många andra platser där en mysig inredning är viktig.

"Jag är allergisk mot mattor!" - en mening som alla av oss antagligen har hört tidigare. Men det har ingenting att göra med sanningen, eftersom mattallergi helt enkelt inte finns! Forskning från skandinaviska forskare har visat sig utan tvekan att mattor inte är relaterade till förekomsten av allergier. Mellan 1975 och 1995 tredubblades antalet allergiska patienter i Sverige. Samtidigt har mer än 70% av bostäderna fått matta bort från sovplatser till förmån för hårda golvbeläggningar.

Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 922 artiklar
Visar 1 - 48 av 922 artiklar

Follow us on Facebook