Kategorier

Villkor

1. Introduktion

2. Din beställning

3. Betalning

4. Leverans

5. Produkter

6. Avboknings och Returpolicy

7. Företagsinformation


1. Introduktion


Vi, unikamattor.se, strävar efter att ge dig bästa möjliga värde och service hela tiden. Följande villkor kommer att förklara hur vi kommer att hantera din beställning och du bör läsa dem noggrant. De kan visas när som helst genom att klicka på länken Allmänna villkor längst ner på varje sida.

Genom att köpa via den här webbplatsen ingår ett juridiskt bindande avtal med oss. Detta innebär att du och vi har rättigheter och skyldigheter. Om du är osäker på dina rättigheter och skyldigheter nu eller när som helst under kontraktet, kontakta oberoende råd.

Informationen på denna webbplats ges i god tro och unikamattor.se kan inte ta ansvar för förlust eller skada som uppstår till följd av informationen eller dess användning eller missbruk.

Om du är under 18 år får du endast använda webbplatsen med inblandning av en förälder eller vårdnadshavare.


2. Din beställning


Genom att göra en beställning till oss accepterar du dessa villkor, liksom vår integritetspolicy och användarvillkoren för webbplatsen på denna webbplats.

När du har gjort din beställning bekräftar vi din beställning omedelbart via e-post och bekräftar vårt godkännande inom 12 timmar.

Bekräftelse av din beställning är ingen garanti för oss om varornas tillgänglighet. Detta för att informera dig om att vi har fått din beställning och att en av våra agenter kommer att behandla den.

Om du har en giltig rabattkupong att lösa in, ange relevant kod i rutan när du går till kassan och rabatten dras av.

Vi gör vårt yttersta för att alla våra webbpriser och beskrivningar är korrekta och uppdaterade men i sällsynta fall är det möjligt att fel kan uppstå. Vårt säljteam kommer att kontrollera detaljerna i din beställning och om vi upptäcker att det finns en prissättning eller annat fel kommer vi att meddela dig så snart som möjligt och ge dig valet att fortsätta med din beställning till rätt pris / specifikation eller att avbryta din beställ och få full återbetalning.


3. Betalning


Onlinebetalningar kan göras med betalkort eller kreditkort. Betalning med betalkort eller kreditkort sker vid den tidpunkt du gör din beställning och behandlas med ett oberoende företags säkra betalningssystem: PayPal, PayU och Klarna. Vi ser eller har inte tillgång till någon av dina betalkortuppgifter.

unikamattor.se ansvarar inte för förseningar som kan orsakas av betalningsförseningar.

unikamattor.se accepterar endast beställningar när full betalning har nått sitt PayPal-konto.

unikamattor.se meddelar inte kunderna om en transaktion på något sätt har avvisats.

Banköverföring

Efter beställningen, får du en bekräftelse via e-post. I detta meddelande hittar du alla överföringsdetaljer och vårt kontonummer. Så snart din betalning har tagits emot, kommer vi att börja behandla beställningen.


4. Leverans


Din beställning kommer normalt att skickas inom 8 arbetsdagar efter att beställningen gjorts. Medan unikamattor.se gör allt för att leverera varor inom sådana tidsramar, är dock vissa förseningar oundvikliga. Den givna processen gäller för paket som väger upp till 30,5 kg.

Kunden kommer att debiteras för leverans av produkterna, en detaljerad prislista kan ses på huvudsidan på fliken "Leveransinfo". Tyngre paket sedan upp till 30,5 kg skickas mot extra avgift, denna avgift beräknas individuellt. unikamattor.se ansvarar inte för någon försening som du kan drabbas av i detta avseende. Om du har några frågor om status för din beställning, vänligen kontakta unikamattor.se.

Uppskattningar av leverans och/eller installationsdatum ges i god tro men är bara uppskattningar och de är inte garanterade tider och bör inte förlitas som sådana. Tiden är inte avgörande för avtalet och vi tar inte ansvar för eventuella förluster om vi inte levererar inom rimlig tid. Om den förväntade leveranstiden sannolikt kommer att överstiga 14 dagar kommer du att kunna annullera din beställning om du önskar och får full återbetalning av de pengar du har betalat.

Kontrollera att varorna du får är de du beställt, att de har rätt färg och storlek och att de undersöks för uppenbara fel eller skador vid leveransen. Om du är osäker vid inspektion, kontakta oss omedelbart. I alla fall kommer äkta klagomål att behandlas i god tro, men dina rättigheter kan påverkas negativt om du inte kontaktar oss så snart som möjligt.


5. Produkter


Färg

Vi strävar efter att reproducera färgerna på våra produkter så exakt som möjligt, men tänk på att det kan finnas en variation i skuggan mellan reproduktionen på din skärm eller skrivare och den faktiska artikeln. Vi levererar prover på våra mattor, vinyler och laminat.

Storlek

Vi citerar de nominella storlekarna för de produkter vi säljer. Dessa storlekar är ungefärliga och små variationer kan förekomma.

Du är ansvarig för att säkerställa att mängden beställda golvbeläggningar är tillräcklig för ditt rum.

Mattor

Under transport och lagring kan pålen bli något krossad och detta kommer att visas som skuggade band över pålen. Dessa försvinner när mattan sätter sig i sin nya miljö och när högen böjs genom regelbunden användning och dammsugning.

Mattor och mattor är mjuka, lyxiga produkter och utplattning av pålen sker som ett naturligt resultat av användningen. Plattning kommer att ändra den skenbara färgen på mattan ("skuggning"), kan vara permanent ("luggvändning"), och detta kan tyckas vara slumpmässigt, men detta är inte ett fel.

Områden där vridningar på gångtrafik är särskilt utsatta för sådana förändringar i utseendet. Högens sidor ser ut som en något annan nyans i färg än ändarna, och all förändring i pålens vinkel eller riktning kan ändra mattans uppenbara färg och detta kan vara ojämnt. Sådana förändringar förändrar inte mattans hållbarhet.

Vi rekommenderar att alla mattor rengörs professionellt med jämna mellanrum. Frekvensen beror på nedsmutsningsnivån, men bör göras innan nedsmutsningen fastnar i påelfibrerna.


6. Avboknings och Returpolicy


Denna rättighet gäller INTE produkter som är gjorda enligt dina specifikationer. Detta inkluderar golvbeläggningar som har klippts från en rulle till din specifika beställningsstorlek. När det gäller alla förseglade madrasser, madrassskydd, kuddar eller sängkläder har dessa tätats för att både skydda varorna och av hälso- och hygienskäl.

Följaktligen upphör din rätt att annullera och returnera varorna om de är otätade efter leverans. Du är skyldig att ta skötsel av varorna till slutet av en eventuell nedkylningsperiod.

Om varorna utesluts från din rätt att annullera (se ovan) kommer vi att ta reda på om de redan har skurits enligt dina specifikationer och om inte, accepterar vi en annullering av din beställning och återbetalar dina pengar. Om emellertid produkten har förberetts för dig accepterar vi endast annullering om vi får dra av en del av köpeskillingen från återbetalningen som vi utfärdar till dig för att täcka de förluster vi kommer att drabbas av att sälja ditt köp som en återstående restpris i en av våra butiker.

Vi kommer att informera dig om en sådan avgift och du kan sedan bestämma om du vill avbryta beställningen eller inte. När dina varor har levererats har du en rimlig möjlighet att se till att det är de varor du beställt.

unikamattor.se har rätt att annullera alla beställningar du gör för en produkt om du misslyckas med vår validering eller säkerhetskontroller, eller om du inte betalar hela din beställning totalt inklusive ytterligare leveranskostnader.

I vissa fall kanske du inte får en bekräftelse via e-post om att en beställning annulleras. Om betalningen har behandlats får du full återbetalning.

Du har rätt att annullera alla beställningar du gör för en produkt som köpts via webbutiken för full återbetalning. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, skicka tillbaka det till oss inom 30 dagar från mottagandet i obrukat / oanvänt skick för full återbetalning eller byte.

När du returnerar produkter till oss för återbetalning eller byte, måste du betala för alla portokostnader. Fullständiga beställningar som returneras från kunder i Sverige får full återbetalning.

Om du vill byta eller returnera någon produkt, skicka tillbaka den till:


"Dywany Łuszczów"

F.H. KABIS

ul. Elektryczna 17

21-040 Świdnik


Vik in produkterna säkert och bifoga lämpliga portoetiketter. Eftersom kunden är ansvarig för att returnera artikeln unikamattor.se meddelar att kunden ska ordna buden och skriva ut och fästa alla etiketter för att returnera varan korrekt.

I det fall unikamattor.se inte ansvarar för portokostnader, kommer unikamattor.se inte att återbetala returporto över eller utöver den ursprungliga portokostnaden.

unikamattor.se tar all rimlig omsorg för att hålla informationen om din beställning och kreditkortsinformation säker, unikamattor.se ansvarar inte för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av obehörig tillgång till en tredje part till den information som överförs av dig när du beställer produkter eller tjänster från onlinebutiken.

Vägledning

I den utsträckning som unikamattor.se är tillåtet enligt lag att begränsa vårt ansvar gentemot dig i samband med någon beställning, överstiger det ansvaret inte det totala pris som debiteras för relevanta produkter.

Regeringens råd om internetshopping

Om du fortfarande har problem med att handla via internet kan du läsa faktablad "Distansförsäljning" på DTI: s webbplats.

https://www.skatteverket.se/servicelankar/otherlanguages/inenglish/businessesandemployers/registeringabusiness/nonestablishedforeignbusinesses/vatdistancesalestonontaxablepersonsinsweden.4.34f3b0b713e2cf5455b234.html

Dessa villkor ("Villkor för onlinebutik") gäller alla transaktioner som slutits med dig, kunden, när du handlar via www.unikamattor.se ("webbplatsen") och onlinebutiken. Läs dem noga innan du gör din beställning och skriv ut en kopia för din framtida referens.

Genom att göra en beställning i webbutiken godkänner du och godkänner att du är bunden av villkoren för onlinebutiken och villkoren på webbplatsen ("webbplatsvillkor") som tillsammans ska utgöra hela avtalet mellan dig och unikamattor.se
unikamattor.se förbehåller sig rätten att ändra dessa onlinebutiksvillkor då och då.

Hänvisningar i detta dokument till "webbutiken" hänvisar till www.unikamattor.se som drivs av unikamattor.se

Onlinebutikens villkor är underkastade engelsk lag och de exklusiva behörigheterna för de engelska domstolarna. Om några onlinebutiksvillkor ska anses vara olagliga, ogiltiga eller av någon anledning inte verkställbara, ska den onlinebutiksperioden vara avskiljbar och ska inte påverka giltigheten och verkställbarheten av de återstående onlinebutiksvillkoren.

Om du surfar och använder den här webbplatsen godkänner du att följa och vara bunden av följande användarvillkor, som tillsammans med vår integritetspolicy reglerar unikamattor.se: s förhållande till dig i förhållande till denna webbplats. Om du inte håller med någon del av dessa villkor, använd inte vår webbplats.


7. Företagsinformation


Firma Handlowa KABIS Bożena Kędziora

Łuszczów I 73

20-258 Lublin

VATEU: PL9461549958

REGON: 431279511

POLEN
Follow us on Facebook