Kategorier

Information

Tvättbara mattor - teknisk innovation

Tvättbara mattor - teknisk innovation

Tvättbara mattor - teknisk innovation

Letar du efter en matta som är lätt att rengöra? Eller kanske ditt husdjurs hår bokstavligen finns överallt och du inte vill slösa många timmar på att dammsuga hela lägenheten varje dag? Om så är fallet, är tvättbara mattor gjorda just för dig!

Mattan är ofta den främsta och största delen av inredningen. Förutom estetiska funktioner har den många praktiska funktioner: den skyddar golvet från kyla, förhindrar halka på hala paneler och hjälper till att hålla det rent.

Maskintvättbara mattor är en innovation som snabbt har vunnit hjärtan hos miljontals familjer runt om i världen. Fleecen, som är extremt lätt att rengöra, kommer att passa perfekt i barnrum, matsal, kök, badrum och där risken att bli smutsig är större.

Tvättbara mattor

Hur håller man tvättbara mattor rena?

Att hålla denna typ av matta ren är extremt lätt. Regelbunden dammsugning räcker för dagligt bruk. Men för större fläckar, vik mattan försiktigt och lägg den i tvättmaskinen. Observera att tvätttemperaturen inte bör vara högre än 30 ° C, och att tvättmedlen som tillsätts i tvätten inte bör vara för starka. Större mattor som inte får plats i en hemautomat kan tas med till en industriell tvättomat. Efter tvätt, vik ut produkten och torka den. Genom att följa dessa rekommendationer kan du få din matta att se bra ut i många år efter att du köpt den.

Var kan man använda tvättbara mattor?

I denna fråga är vi bara begränsade av vår fantasi, eftersom denna produkt kommer att fungera perfekt i bokstavligen varje rum i huset. Mattor med lång lugg fungerar bäst i ett sovrum, barnrum eller vardagsrum. De med kort hög, i hallen, köket eller matsalen. Alla fungerar även bra som badrumsmattor.

Är tvättbara mattor säkra för allergiker?

Självklart! Dessa mattor är den bästa lösningen för personer som lider av allergier och för barn. Damm som orsakar obehagliga besvär tas enkelt bort både vid dammsugning och tvätt. Tillverkningen använder syntetiska borst som inte dammar eller orsakar allergier.

Du kommer också att bli kär i den extraordinära funktionaliteten hos våra innovativa mattor!

 

Follow us on Facebook