Kategorier

Information

Matta till altanen? Ja det är möjligt!

Matta till altanen? Ja det är möjligt!

Matta till altanen? Ja det är möjligt!

Mattor förknippas vanligtvis med hemvärme. Placerade i vardagsrummet, sovrummet eller hallen ger de mycket komfort och mysighet med sina vackra mönster. Men är det möjligt att överföra alla dessa fördelar till terrassen? ja! Vi presenterar våra mattor som tack vare moderna produktionsmetoder är perfekta för balkonger, terrasser, verandor och lusthus.

Vilken matta ska man välja?

Modern produktionsteknik har gjort det möjligt att skapa mattor, som tack vare sina egenskaper är extremt lätta att rengöra och helt motståndskraftiga mot väderförhållanden. De är mattor vävda med strängmetoden. Den så kallade metoden för "plattvävning" innebär att garnet lindas inuti mattan för att bilda en ögla. Den tätt lindade fleecen skapar en barriär mot smuts och vatten, bleknar inte och är nötningsbeständig. Tack vare dessa egenskaper blir mattan SIZAL perfekt för köket, hallen, terrassen, balkongen eller lusthuset.

Hur ordnar man en matta på terrassen?

Att lägga en matta på en balkong eller terrass är en smaksak. Det finns dock oskrivna regler som gör det lättare att skapa zoner på terrassen och får arrangemanget att verka lätt, mysigt och väldigt bekvämt.

Formen på en terrassmatta bör i första hand bero på hur mycket utrymme som ska ordnas. Stora fyrkantiga eller runda mattor är perfekta för stora terrasser. På de mindre - fyrkantiga eller avlånga.

Mattan på balkongen ska ligga i det område som är avsett för vila. Gärna mellan möblerna, under soffbordet. Sedan stänger tillägget av en matta till sittdelen vackert, ökar dess komfort och lägger till charm.

Hur rengör man SIZAL-mattor?

SIZAL-mattor, som är avsedda för användning i och utanför huset, är krävande produkter. Att rengöra dem är väldigt enkelt. Regelbunden dammsugning är tillräckligt för att de ska se oklanderliga ut. Större fläckar ska tas bort med en fuktig trasa.

Vad händer om jag glömmer att lägga tillbaka min matta i regnet eller i varmt väder?

Ingenting alls! Plattvävda mattor är helt motståndskraftiga mot väderförhållanden. Moderna produktionsmetoder har gjort det möjligt för oss att skapa en produkt som kommer att vara mycket praktisk och inte ändra dess egenskaper även under påverkan av regn eller höga temperaturer.

Om mattan blir blöt, låt den bara torka. Torka den inte med en torktumlare eller ställ den på en kylare. Ytterligare värmekällor kan göra att mattan blir lätt vågig.

Ta med lite hemtrevnad till terrassen! SIZAL mattor hjälper dig med detta!

Sisal Mattor Platt

Follow us on Facebook