Kategorier

Information

Halkfria mattor - vackra och säkra tillbehör för alla interiörer

Halkfria mattor - vackra och säkra tillbehör för alla interiörer

När vi inreder ett hus tar vi ofta hänsyn till estetiska hänsyn. Den viktigaste frågan är dock användarsäkerheten. För att skapa ett helt säkert och stilrent utrymme på samma gång, överväg att välja en halkfri matta.

Vilken inredning är den bästa halkskyddsmattan?

I denna fråga är vi bara begränsade av vår fantasi. Tack vare ett brett utbud av mönster och färger kan dessa mattor användas i alla rum. Men vi har några tips att följa.

Den halkfria mattan i badrummet är den mest populära användningen av denna typ av produkt. Ett blött golv kan vara en verklig fara. För att förhindra detta använder man oftast halkfria mattor precis bredvid duschen eller badkaret. Det undre lagret av gummi glider inte ens på våta och hala golv, vilket minimerar fallrisken. Mattan som en dekorativ accessoar kompletterar och värmer visuellt inredningen.

Anti-slip mattor för badrum

En halkfri matta i ett barn- och tonårsrum är ett utmärkt sätt att kombinera ett vackert utseende, komfort och säkerhet. Ett brett urval av mönster och färger kommer att få alla att välja den perfekta produkten för sig själva och sina barn. På grund av dess funktionalitet rekommenderar vi att du väljer en kort- eller medelhög produkt. Tack vare detta kommer det att vara trevligt att leka på mattan, små leksakselement trasslar inte in sig i fleece, och barnet kommer att vara bekvämt. Mattans halkfria lager kommer att hålla mattan på plats även när du springer på den.

Anti-halkmattor för barn – BAMBINO-kollektionen

En halkskyddsmatta är en av de mest populära användningsområdena för denna produkt. Köket som hjärtat i hemmet är ett av de mest använda rummen. Av denna anledning är komfort och säkerhet en prioritet vid planering av interiören. Den gummerade botten kommer att säkerställa att mattan inte ändrar sin position även vid frekvent användning, löpning eller ens på ett vått golv. En ytterligare fördel är förvisso det faktum att de flesta av dessa produkter kan tvättas i maskin, så att du lätt kan bli av med eventuell smuts.

Anti-halkmattor för kök – ANDRE-kollektionen

En halkfri matta till vardagsrummet är också en bra lösning. Ett vardagsrum som en plats där hela familjen tillbringar mest tid kräver ett unikt urval av dekorativa tillbehör. Det är viktigt att mattan som dyker upp i det här rummet är varm, bekväm och säker. Valet av mönster och färg är en väldigt individuell fråga.

Klassiska interiörer kommer att perfekt kompletteras med tidlösa enhetliga mattor:

Enfärgade halkskyddsmattor – RUMBA-kollektionen

I moderna interiörer kommer fashionabla mattor fulla av mönster att passa bäst:

Moderna halkskyddsmattor – ANDRE-kollektionen

Den halkfria mattan i sovrummet är en extremt bekväm och säker lösning. Mattor med längre lugg, lurvig eller imiterad kaninpäls är tillbehör som kommer att överraska alla med sin mjukhet. En vacker, modern look kommer att ge arrangemanget en unik karaktär. Mattans halkfria botten kommer att hindra mattan från att röra sig även på hala paneler, vilket avsevärt ökar användningssäkerheten.

Anti-halk mattor – LAPIN kollektion

Halkskyddande mattor – POSH-kollektion

Halkskyddande mattor – TEDDY-kollektionen

Klassiskt, modernt, enhetligt eller full av mönster? Vi tog hand om säkerheten, du väljer den perfekta mattan för dig.

Follow us on Facebook