Matta ACRYLIC ELITRA 6656 Abstraktion vintage grå / elfenben

Ny produkt

mattans tjocklek: 12 mm

totalvikt: runt 2,5 kg/m2

typ av garn: 100% acrylic

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

2 268,00kr inkl.


Varning: Sista varan i lager!

Datablad

MaterialAkryl
FormRektangulär
ModellAndra konstruktioner

Mer information

Vackra och eleganta - akrylmattor från ELITRA kollektionen


Innan man väljer den perfekta mattan för inredningen ställer alla många frågor. Vilken matta ska du välja för att hålla den vacker i många år? Vilken produkt är bäst för personer som lider av allergier? Vilken produkt kombinerar hög kvalitet och vacker design? Svaret på alla dessa frågor är bara en - akrylmatta från ELITRA kollektionen.
ELITRA kollektionen av moderna mattor skapades för att introducera en touch av elegans, stil och prestige även i ett blygsamt rum. Delikat, mycket fashionabla mönster kommer att ge varje interiör en ny karaktär. Akryl, som ett av de bästa materialen, garanterar att tillfredsställelse med kvaliteten på utförande och vacker design kommer att glädja både hushållsmedlemmar och gäster.
En akrylmatta är också den bästa lösningen för allergiker. Syntetiska akrylborst gör inte sensibilisering och förhindrar dammansamling. De tätvävda fibrerna är extremt lätta att rengöra. Vad som också är väldigt viktigt vid allergier, den naturliga egenskapen hos akryl är att den inte utvecklar dammkvalster, bakterier, mögel eller svampar.

Karakteristiska egenskaper hos ELITRA akrylmattor:

- Dämpade färger kommer perfekt att betona interiörens moderna karaktär och introducera en ton av elegans;
- Färgen på akrylfibrer är resistent mot blekning även när den utsätts för solljus - mattan kan placeras var som helst i huset, även nära fönstret;
- Akryl som används i produktionen har anti-elektrostatiska egenskaper - så att gå på den barfota eller bära strumpor är väldigt behagligt;
- Hög kvalitet i kombination med hög motståndskraft hos materialet och dess flexibilitet gör denna produkt till en vacker dekoration i många år;
– De fungerar även utmärkt när man använder golvvärme – de håller värmen längre;
- Alla mattor från denna kollektion är märkta med OEKO-TEX-certifikatet, vilket garanterar en säker sammansättning;
- Akrylmattor kan damma något i början - detta är en naturlig egenskap hos detta material. Vi försäkrar dig dock att det inte på något sätt är besvärande eller skadligt.

Gör din interiör vacker och elegant i flera år! Akrylmattor är en kombination av högkvalitativt utförande, vackra mönster och säker användning.
Vi blev kära i akrylmattor från ELITRA kollektionen.

Kolla hur vackra de kommer att se ut i ditt hem!

 

 

 

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Follow us on Facebook