Matta FUN Hop för barn, hoppa hage, djur grön

Ny produkt

mattans tjocklek: +/- 8 mm

totalvikt: runt 1,80 kg/m2

typ av garn: 100% polypropylen

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

207,90kr inkl.

277,20kr inkl.

Lägsta pris på 30 dagar före rabatten: 277,20kr inkl.


Datablad

MaterialPolypropen
FormRektangulär
ModellAndra konstruktioner

Mer information

Skapa en bekväm och säker plats för ditt barn att leka med mattor från FUN-kollektionen


Det råder ingen tvekan om att det inte går att ta hand om barn ibland. Så fort de börjar krypa är de överallt. Det är därför det är så viktigt att skydda ytorna på vilka de rör sig. Mattor är inte bara en vacker dekoration som ger charm till ett barns rum, utan framför allt skapar de ett säkert utrymme tack vare sina mjuka fibrer.
Mattorna från FUN-kollektionen hjälper till att skapa en säker och mycket bekväm lekzon för de yngsta. De är gjorda av extremt mjuk frisisk polypropen som effektivt skyddar mot kalla golv. Dessa mattor är gjorda med omsorg för barnens hälsa - den här produkten är säker för barn som kämpar med allergier.
FUN-kollektionen går utöver standarddekorationer för barn. Deras design uppmuntrar kul och aktivitet. Varje barn kommer att älska många färger och vackra mönster.


FUN HOP-modellen representerar ett mönster som förmodligen alla känner från barndomen - hopscotch. Detta tema kommer verkligen att uppmuntra lek och fysisk aktivitet, vilket är så viktigt i barnets utveckling. Dessutom kommer vackra färger och en trevlig struktur att göra andra spel på golvet rent nöje. Mattan smälter in vackert med arrangemanget av ett barns rum, vilket ger mycket värme och komfort.


Karaktäristiska egenskaper hos FUN-kollektionens mattor:


- Ett vackert mönster kombinerat med uttrycksfulla färger kommer att betona den barnsliga naturen i rummet och uppmuntra dig att leka och upptäcka världen;
- Soft Friese polypropen som används vid tillverkningen är ett mycket mjukt och slitstarkt material. Dessutom är det helt säkert för personer med allergier;
- Du kan enkelt passa in dem i alla storlekar. Storleksintervallet varierar från 80 x 150 cm till 280 x 370 cm;
- De har OEKO-TEX-certifikatet som bekräftar den sammansättning som är säker för människor och miljö.
- De är också perfekta för användning med golvvärme.

Mattorna från FUN-kollektionen är den perfekta kombinationen av elegans och komfort i ett barns utgåva. Barnets rum kommer att ha en helt annan, saga karaktär, och framför allt kommer det att bli mycket säkert. Att glida på paneler eller kalla golv är inte längre ett problem!


FUN-matta - mjuk, varm och säker. Perfekt för ditt barns rum!

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Follow us on Facebook