Matta BONO 8436 cirkel Bilar, gata grädde / ljusgrå

Ny produkt

  • tjocklek på mattan: 4 mm
  • totalvikt: ca 1,10 kg/m2
  • typ av garn: Polyester
  • tillverkare: Dywany Łuszczów

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

249,20kr inkl.


Datablad

MaterialPolyester
FormRunt
ModellAndra konstruktioner

Mer information

BONO-mattorna - vackra och bekväma, designade med barn i åtanke.

En barnmatta är inte bara ett praktiskt inslag i rumsmöblering, utan också en viktig faktor för att stödja utvecklingen under leken. Rätt vald för att passa både förälderns och barnets preferenser, kommer det att fungera som en vacker och mycket praktisk dekoration. I de yngsta barnens rum kommer en matta att fungera utmärkt som en lekmatta och introducera ett intressant element för att utveckla sinnesupplevelser och skapa en säker zon. För äldre barn kommer den att fungera bra som ett accentuerande element för att lyfta fram ett favoritmotiv och värma upp rummet.

Barnmattor från BONO-kollektionen kombinerar vackra färger med motiv som alla barn älskar. Varje matta är mjuk och behaglig att ta på, vilket ger barnet hög komfort under golvlek.
Den låga luggen är också en helt säker miljö för lek, eftersom inte ens de minsta leksaksdelarna trasslar in sig i mattans fibrer. BONO barnmattor kan tvättas i maskin. Detta är en stor fördel, eftersom speltiden ofta resulterar i många fläckar. Tack vare möjligheten till snabb tvätt behöver du inte oroa dig för överdriven rengöring. Det är också en bra lösning för allergiker - mattan är alltid ren och fri från irriterande allergener.

Karakteristiska egenskaper hos mattor från BONO-kollektionen:

  • Vackra, dämpade färger i kombination med motiv älskade av de yngsta kommer perfekt att komplettera arrangemanget av alla barnrum;
  • Tillverkad av 100% polyester - ett material som är mycket motståndskraftigt mot mekanisk skada och krossning;
  • Högen på 4 mm är mycket behaglig och säker - även de minsta leksakselementen kommer inte att gå vilse i den;
  • Mattor kan tvättas i maskin - vilket gör rengöringen exceptionellt enkel, snabb och trevlig;
  • De är lämpliga för allergiker – det helsyntetiska materialet de är gjorda av orsakar inte allergier eller irritationer. Möjligheten att tvätta den underlättar dessutom att hålla mattan oklanderligt ren;
  • De kommer också att fungera utmärkt med golvvärme.

Gör ditt barns rum till en mysig, bekväm och framför allt säker plats för lek och utveckling. Barnmattor från BONO-kollektionen är det perfekta tillskottet som de yngsta kommer att älska. 

 

 

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Follow us on Facebook