Modern GLOSS Matta, Löpare 6776 85 snygg, ram, grekisk svart / elfenben

Ny produkt

mattans tjocklek: 12 mm

totalvikt: runt 2,70 kg/m2

typ av garn: Polypropylen + polyester krymp

▪ fabrikant: Dywany Łuszczów

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

504,00kr inkl.


Datablad

Material Polypropylen + Polyester Shrink
FormRektangulär
ModellAndra konstruktioner

Mer information

Byt din hall tack vare modern löpare från GLOSS-samlingen


Mattor är inredningselement som kan förändra interiören. De ger mycket värme och komfort till sitt utrymme. Vardagsrummet eller sovrummet blir omedelbart mysigare och får en unik atmosfär. Vad händer om denna fantastiska användarkomfort också flyttades till korridoren eller hallen med hjälp av en löpare? Det är värt att komma ihåg om dessa utrymmen, eftersom de vanligtvis är de första vi kommer i kontakt med när vi går in i huset.
GLOSS löparkollektion skapades för entusiaster av moderna lösningar och människor som vill bryta de klassiska mönstren lite. Moderna mönster i kombination med uttrycksfulla men klassiska färger kommer att förändra interiören.
Löpare, förutom många estetiska fördelar, är också ett mycket praktiskt inslag i inredningen. Används i korridoren eller korridoren stoppar de smuts från skor som inte längre sprider sig i hela huset. De kan också användas i köket, vilket ger dig komfort och en trevlig upplevelse under dina fötter.
Det är snabbt och enkelt att rengöra löparen. De syntetiska materialen som används vid produktionen kräver ingen särskild vård. Regelbunden dammsugning räcker och för större fläckar, en fuktig trasa.

Karaktäristiska egenskaper hos GLOSS-löpare:

- Kombinationen av vitt och grått med det tidlösa motivet från den grekiska nyckeln kompletterar vackert klassiska interiörer och ger en antydan till modernitet utan att ta bort elegansen och chicen;
- Tre typer av garn användes för produktion: polypropen, krymppolyester och blank polyester. De är mycket hållbara och behagliga att ta på material;
- Löpare finns i bredder från 60 cm till 80 cm och längder från 200 cm till 300 cm, så att du enkelt kan välja den perfekta produkten för en viss inredning;
- Löparen är OEKO-TEX-certifierad, vilket garanterar en säker sammansättning för både människor och miljö;
- Syntetiska mattor och mattor är lämpliga för personer med allergi och barn;
- GLOSS-kollektionen producerades också i form av en rektangel och en cirkel. Det betyder att du kan välja en produkt från samma samling i nästan alla rum i huset;

Kombinationen av stil och funktionalitet - det här är de viktigaste funktionerna i GLOSS-mattor. De gör dem älskade inte bara av entusiaster av modern design utan också människor som inte vill spendera flera timmar om dagen vid städning.
Vill du snabbt och enkelt introducera elegans i din korridor eller hall och betona den moderna karaktären? GLOSS löparkollektion är perfekt för den här uppgiften!

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Follow us on Facebook