BLISS Z203AZ137 matta kräm / guld - Ram, greek, modern, strukturell

Ny produkt

mattans tjocklek: 6 mm & 8 mm

totalvikt: handla om 2,1 kg/m2 (vikt beror på mönstret )

typ av garn: 100%

▪ fabrikant: Dywany Łuszczów

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

361,20kr inkl.


Datablad

MaterialPolyester
FormRektangulär
ModellGeometri

Mer information

Moderna mattor i unik utgåva – BLISS Collection

I modern inredning spelar mattor en roll som inte bara är estetisk utan också praktisk. De mest eftertraktade mattorna är de med tidlösa mönster och dämpade färger. Dessutom är den idealisk om produkten är av hög kvalitet, så den tjänar sina syften i många år.

Mattkollektionen BLISS kombinerar alla dessa funktioner. Deras unika karaktär säkerställs av en baksida gjord av jute – ett naturmaterial som har beundrats för sina egenskaper i åratal. Jute är ett stabilt material som inte skiftar på golvet och har naturliga antibakteriella och svampdödande egenskaper, varför det är älskat av allergiker. Luggen på mattorna är däremot gjord av lätt skimrande polyester, som kan ändra färgen på fibrerna med ljusvinkeln. Detta är en mycket intressant och överraskande effekt, vilket gör en sådan matta till en okonventionell dekoration i ett interiör.

Karakteristiska egenskaper hos en matta från BLISS Collection:

  • Vackra, moderna motiv kombinerat med dämpade färger passar perfekt in i inredningen av ett vardagsrum, sovrum, hall eller garderob.
  • Den täta matthögen, med en höjd på 8 mm, är väldigt lätt att hålla ren.
  • Högen är gjord av två typer av polyester – ett material som är extremt slitstarkt och motståndskraftigt mot krossning. Två höjder av fibervävning framhäver mönstrets unika karaktär och ger det en tredimensionell effekt.
  • Tillsatsen av glanstråd gör att mattfibrerna skonsamt skimrar, och färgen ändras beroende på ljusvinkeln.
  • Mattans baksida är gjord av jute, som naturligt fäster perfekt på golvet – detta gör mattan mindre benägen att förskjutas även på hala golv.
  • Kollektionen har ett OEKO-TEX-certifikat, vilket säkerställer att produktens sammansättning är säker för både människor och miljö.
  • Mattan BLISS kan användas med golvvärme.

BLISS mattkollektion skapades med de mest krävande kunderna i åtanke – ta reda på hur bra de kommer att fungera i ditt hem!

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Follow us on Facebook