HERIZ A0986B matta Orientalisk, ram beige / vinröd - bambugarn, exklusivt, snyggt

Ny produkt

mattans tjocklek: 7 mm (+/-)

totalvikt: handla om 3,30 kg/m2

typ av garn: bambu garn

tätheten av pålar168.000 poäng/m2

▪ fabrikant: Dywany Łuszczów

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

9 464,00kr inkl.


Datablad

MaterialPoliester + Akryl
FormRektangulär
ModellAndra konstruktioner

Mer information

Bambumattor – Lyx för ditt hem

Bambufibrer är det bästa miljövänliga materialet som mänskligheten känner till för tillfället. Bambu är en växt som kräver betydligt mindre vatten för att växa, absorberar fem gånger mer koldioxid och producerar 35 % mer syre än liknande textilväxter, som bomull. Detta material är också exceptionellt mjukt, hållbart och främjar hållbar utveckling på grund av sitt miljövänliga ursprung.

Bambumattor kommer utan tvekan att tilltala både eko-entusiaster och älskare av lyxiga lösningar. Det är nämligen ett material som inte är lätt att få tag på under våra förhållanden. Den måste resa långt och genomgå en rad inspektioner för att äntligen glädja ögat som inredningselement.

Processen att få fram bambugarn med Lyocell-metoden är inte heller den lättaste. Den består av många tidskrävande steg. Först bryts bambun ner och massa skapas, som sedan tvättas, filtreras många gånger och passeras genom munstycken som bildar mycket långa fibrer. Efter efterföljande tvättprocesser torkas dessa fibrer och kammas till individuella trådar, som efter lämplig skärning kan skapa en matta.

Mattor från HERIZ-kollektionen kombinerar klassiska, tidlösa mönster och vackra färger. Tack vare detta kommer dessa bambumattor att passa perfekt in i nästan vilken inredningsstil som helst. Bambu är en unik fiber inte bara på grund av sitt ursprung utan också sin hållbarhet. Det är ett mycket slitstarkt material, vilket gör mattan perfekt för även de mest intensivt använda rummen i huset.

Egenskaper hos HERIZ Collection mattor:

  • Vacker färgpalett och tidlösa mönster: kombinationen av fantastiska färger och klassisk design kommer att ge dina rum en unik stil som inte kommer att gå ur mode på många år;
  • Tillverkad av 100% bambufibrer: Ett helt miljövänligt material som är resistent mot alla typer av skador och bucklor. Det är också ett av de ädlaste materialen som används i textilproduktion;
  • Naturlig, silkeslen glans: bambufibrer har en naturlig, silkeslen glans som ger mattor ett lyxigt och elegant utseende;
  • Naturligt resistenta mot dammkvalster och mögel: detta gör dem till ett idealiskt val för allergiker och barn;
  • Lätt att hålla rena: bambumattor är mycket lätta att underhålla tack vare deras motståndskraft mot fläckar och damm;
  • Lämplig för golvvärme: de fungerar perfekt med golvvärmesystem.

Genom att välja en lyxig bambumatta investerar du i en produkt som kombinerar skönhet med funktionalitet, och som även stödjer en hållbar utveckling. Det är ett utmärkt alternativ för dem som vill lägga till en touch av lyx till sina interiörer samtidigt som de tar hand om miljön.

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Follow us on Facebook