Ullmatta KASHQAI 4362 302 circle prydnad rödvin / beige

Ny produkt

mattans tjocklek: +/- 10 mm

totalvikt: runt 2,80 kg/m2

typ av garn: 100% naturlig ull

Ursprungsland: Belgien

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

2 209,20kr inkl.


Varning: Sista varan i lager!

Datablad

MaterialUll
FormRektangulär
ModellAndra konstruktioner

Mer information

Ullmattor från KASHQAI-kollektionen - funktionalitet och elegans i klassisk stil

Vill du lägga till en touch av lyx till din heminredning? Ullmattor erbjuder en lösning som möjliggör detta på ett mycket enkelt sätt. Den betydligt högre kvaliteten jämfört med syntetiska mattor kommer att se till att invånarna är nöjda med mattans komfort och mjukhet i många år framöver.

Ullmattor från KASHQAI-kollektionen är en perfekt kombination för vintagestilsentusiaster och de som söker ekologiska lösningar. Ull är det bästa materialet hittills känt för att tillverka textilier, såsom kläder eller, faktiskt, mattor. Mjukheten och värmen hos ullmattor kommer säkert att imponera på även de mest kräsna kunderna. En sådan kombination av komfort och funktionalitet kommer att fungera perfekt i rum där avkoppling är nyckeln eller de som behöver lite värme. Ullmattor är också kända för sin hållbarhet och motståndskraft mot slitage. Tack vare fibrernas naturliga motståndskraft bibehåller dessa mattor sin form och utseende även i flera år. Våra KASHQAI-mattor kommer från den belgiska fabriken OSTA, som är känd för sina högkvalitativa produkter och känsla för minsta detalj.

En ullmatta passar bäst i vardagsrummet, sovrummet eller omklädningsrummet. Detta naturliga material har dock en nackdel - det absorberar snabbt flytande fläckar. Därför rekommenderar vi inte att använda ullmattor i köket, även om de säkert skulle komplettera detta rum vackert.

Karakteristiska egenskaper hos KASHQAI-mattan:

  • Helt gjord av ull - ett ekologiskt material som är helt naturvänligt;
  • Vackra färger i kombination med vintagemönster kommer perfekt att komplettera alla interiörer, särskilt de i retrostil;
  • Certifierad av OEKO-TEX - produkten är testad och certifierad, vilket säkerställer säkerhet för användare och miljö;
  • Den högsta kvaliteten i kombination med materialets stora hållbarhet och elasticitet gör att denna produkt kommer att fungera som en vacker dekoration även i flera år;
  • En ullmatta kan initialt falla något - detta är en naturlig egenskap hos detta material. Vi försäkrar dig dock att det inte på något sätt är besvärligt eller skadligt.

Ge ditt hem en touch av lyx med KASHQAI-mattor!

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Follow us on Facebook