Ullmatta SUPERIOR OMAN orientalisk ram röd

Ny produkt

DYWILAN

mattans tjocklek: +/- 8 mm

totalvikt: runt 3,70 kg/m2

typ av garn: 100% naturlig ull

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

6 437,20kr inkl.


Varning: Sista varan i lager!

Datablad

MaterialUll
FormRektangulär
ModellAndra konstruktioner

Mer information

SUPERIOR ullmattor - klassiker i en lyxig upplaga


Vintage och retrostilar tar hjärtat hos miljontals människor runt om i världen med storm. Klassiska, tidlösa mönster i kombination med eleganta färger betonar det unika i alla interiörer.
SUPERIOR ullmatsamlingen är en hyllning till klassiska mönster. Vackra rosetter kombineras perfekt med trämöbler, vilket skapar ett arrangemang i klassisk stil. Vardagsrummet eller sovrummet kommer att bli en kunglig plats, full av lyx.
SUPERIOR mattor är gjorda av 100% ull. Det är ett helt naturligt och mycket hållbart material. Ullmattor behåller sitt vackra utseende i många år. För jämförelse visar syntetmattor redan tecken på användning efter några år eller till och med månader. För ett relativt högre pris har vi en makalöst högre kvalitet och en längre livslängd på mattan.
Det som skiljer ullmattor från andra produkter är det faktum att de kan placeras nära eldstaden. Ullens naturliga egenskap är att den inte brinner, utan bara smälter när den utsätts för mycket höga temperaturer. Det betyder att glödande kol som faller på en ullmatta inte kommer att orsaka eld.

Karakteristiska egenskaper hos SUPERIOR -mattan:

- Tillverkad av 100% naturlig ull- ett mjukt, behagligt att röra material;
- Eleganta och vackra färger i kombination med ett vintagemönster kommer att ge mycket elegans och lyx till alla interiörer;
- Den har OEKO-TEX-certifikat, som garanterar en sammansättning som är säker för miljön och människor;
- Den högsta kvaliteten i kombination med materialets höga motståndskraft och dess flexibilitet gör denna produkt till en vacker dekoration i många år;
- En matta av ull kan dammas lite i början - detta är en naturlig egenskap hos detta material. Vi kan dock försäkra dig om att det inte på något sätt är besvärande eller skadligt.

När du väljer en SUPERIOR matta är det också värt att tänka på att ull absorberar flytande smuts. Även om denna matta för vardagsrummet kommer att vara den perfekta lösningen, kanske den inte fungerar i köket.
Detta ändrar dock inte det faktum att ullmattor är det bästa valet om vi vill introducera värme, mycket komfort och lite lyx i interiören.


Om du älskar vintage stil precis som oss kommer du säkert att älska SUPERIOR mattor!

 

 

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Follow us on Facebook