HANDKNYTTAD yllematta Vintage 10169, ram, prydnad - blå / röd

Ny produkt

mattans tjocklek: 5 mm

totalvikt: runt 2,20 kg/m2

typ av garn: 100% ull

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

7 924,00kr inkl.


Varning: Sista varan i lager!

Datablad

MaterialUll
FormRektangulär
ModellBlommor

Mer information

HANDVÄVDA MATTOR

Fördjupa dig i den unika världen av turkiska mattor, som är de mest utsökta exemplen på traditionellt hantverk. Var och en av de presenterade mattorna är ett unikt mästerverk, handvävt med precision och känsla för detaljer. De kommer från de turkiska provinserna Isparta och Ladik, som är kända för sin långa tradition av vävning. Medelåldern på de presenterade mattorna är 20-30 år, varje matta har sin egen historia, vilket ger interiören en unik karaktär, i överensstämmelse med den nuvarande vintagestilen. Antika ullmattor kommer att vara ett unikt tillskott till olika rum. De kommer att vara perfekta för vardagsrummet och sovrummet, men kommer också att vara ett intressant tillägg till inredningen av ett kontor eller en korridor.
Varje del av denna kollektion är gjord av 100% ull, vilket gör produkterna extremt hållbara. Mattor gjorda av denna naturliga råvara har värderats i århundraden för sin höga kvalitet och hygroskopiska egenskaper.

De presenterade mattorna är, trots sin ålder, i utmärkt skick. Dessa produkter är noggrant utvalda. Varje matta rengjordes, trimmades och blektes noggrant, vilket återställde sin ursprungliga glans och avslöjade dess fulla färger. Tack vare detta är varje matta i utmärkt skick.

Karakteristiska egenskaper hos handvävda antika ullmattor:

- fleece är gjord av 100% naturlig ull;
- varje matta är unik, detta är noggrant utvalda produkter som endast visas i enstaka exemplar;
- mattan har sin egen historia, vilket ger en unik retro- och vintageatmosfär till interiören;
- kort fleece gör dem lätta att sköta dagligen.


Vi inbjuder dig att kolla in vår kollektion av antika, handvävda ullmattor! Var och en av de presenterade mattorna kan inte bara bli ett dekorativt element, utan också föra atmosfären och kulturen i de avlägsna provinserna Isparta och Ladik till interiören, samtidigt som de förblir i harmoni med ekologi och idén om hållbar utveckling.

 

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Follow us on Facebook