CASABLANCA WASHABLE 71511060 beige / grå matta - tvättbar, med melerad, ögla

Ny produkt

mattans tjocklek+/- 10 mm

totalvikt: 1.90 kg /m2

typ av garn: 100% polypropen

mattan kan tvättas i maskin

ursprungsland: Belgien

Mer detaljer

  fraktkostnad från: 34,44kr
  paket skickas om 24 timmar
  Internationell frakt
  14 dagar för retur av varor
  2 års garanti
  vi skickar kontanter vid leverans, kontakta oss via e-post för att fastställa kostnaden

585,20kr inkl.


Datablad

MaterialPolyester
FormRektangulär
ModellUtan mönster

Mer information

Tvättbar CASABLANCA matta – en vacker och praktisk lösning för ditt hem

Mattor utan mönster fortsätter att dominera inredningstrender. De är tidlösa, universella och kan anpassas till bokstavligen alla utrymmen, stilar och användarpreferenser. Det är inte konstigt att mattkollektionen CASABLANCA har stulit tusentals användares hjärtan.
 
CASABLANCA WASHABLE mattkollektionen är en serie unika produkter som kommer att älskas inte bara av älskare av bra stil, utan också av praktiska lösningar. Den största fördelen med den nya serien CASABLANCA-mattor är att de kan tvättas i tvättmaskin tack vare att de har en speciell filtbaksida. Mattans öglehög är också mycket lätt att hålla ren. Dessutom kommer högkvalitativa fibrer i kombination med vackra färger att ge varje interiör en helt ny karaktär. Att dammsuga den här mattan går mycket snabbare än med andra produkter, och större smuts tas lätt bort med en fuktig trasa.
CASABLANCA WASHABLE mattor är en bra lösning för djurägare. Slingvävningen av mattan kommer att vara mycket lätt att rengöra från hår. De yngsta användarna kommer också att älska den här serien av mattor - även de minsta leksakerna kommer inte att gå vilse i fleece som är insvept inuti, och smuts kommer att vara lätt att ta bort. Mattor från CASABLANCA-kollektionen kommer att vara perfekta för alla hem och kommer helt att anpassa sig till hushållsmedlemmarnas behov. Deras vackra design kommer att tillföra elegans, värme och unik charm till interiören.

Karakteristiska egenskaper hos CASABLANCA WASHABLE mattan:

- Vackra, naturliga färger kommer perfekt att matcha alla stilar i vardagsrummet, sovrummet, köket, hallen, kontoret eller barnrummet;
- Tillverkad av 100% polypropen - ett mycket slitstarkt och krosståligt syntetiskt material;
– Det går att tvätta i maskin. Kom bara ihåg att tvätttemperaturen inte bör överstiga 40°C;
– Produkten är Oeko-Tex certifierad. Det betyder att mattan är helt säker för allergiker och barn, och inte skadar miljön;
– Den kan även användas med golvvärme.

Kolla in det själv och se varför tusentals människor älskar mattkollektionen CASABLANCA!

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Follow us on Facebook